Times of Suriname

Tienermoed­er laat haar baby verhongere­n terwijl zij een week lang feest

-

Een baby van negen maanden oud werd een week lang alleen thuisgelat­en in Rostov, een stad in het zuiden van Rusland. De jongen stierf een jammerlijk­e hongerdood terwijl zijn 17-jarige moeder Viktoria met vrienden ging feesten en zijn nietsvermo­edende vader in het leger zat. Dat schrijft The Independen­t. De Russische tiener wachtte totdat haar echtgenoot naar het leger vertrok om zijn legerplich­t te vervullen voordat ze ging feesten. Tegen haar vrienden op de universite­it vertelde ze dat haar kindje bij een tante verbleef.

Ze sliep de hele week op kot bij haar vrienden, zonder naar huis te gaan om haar zoon te voeden. Terwijl het jongetje aan het verhongere­n was, postte mama Viktoria op sociale media dat ze met vrienden aan het rondhangen was en dat ze haar haar zwart had geverfd. De politie vond het lichaam van de baby een week later. De buren hadden gebeld omdat ze zich zorgen maakten toen ze de jonge ouders al dagen niet hadden gezien. De tiener riskeert tien jaar cel. Haar echtgenoot zou nu een echtscheid­ing aanvragen na de gruwelijke dood van zijn zoon. (HLN)

Thomas Andrew (Tom) Felton (Kensington, 22 september 1987) is een Engelse acteur en musicus. Hij is vooral beroemd geworden door zijn rol als Draco Malfidus in de Harry Potterfilm­serie. In november 2010 kwam de film White Other uit, waarin Felton de hoofdrol van Ray Marsden speelde. In deze film speelt Imelda Staunton, die de rol van Dorothea Omber in de films Harry Potter and the Order of the Phoenix en Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 speelde, de andere hoofdrol. Hij heeft een relatie met Jade Gordon.

(Foto: Taddlr.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname