Times of Suriname

Ultimate 17 laat punten liggen tegen hekkenslui­ter

-

ZAALVOETBA­L Ultimate 17 ging verrassend met 7-6 ten onder tegen hekkenslui­ter Castilla in de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Bij de rust stonden de teams op gelijke hoogte: 3-3. Ultimate 17 blijft door deze nederlaag steken op 22 punten uit twaalf duels, terwijl Castilla eindelijk zijn eerste zege te pakken heeft en nu op zes punten komt. Ultimate 17, dat favoriet was voor de zege in dit duel, kreeg het bijzonder lastig tegen een hard werkend Castilla. Abena Halvar bracht de laagvliege­r op 1-0 in de negende minuut, maar het kon niet lang genieten van deze voorsprong. In de twaalfde minuut maakte Andro Emmes de 1-1 en drie minuten later zorgde ook hij voor de 2-1. Castilla gaf niet op en knokte zich terug in het spel. In de achttiende minuut was Halvar verantwoor­delijk voor de 2-2 en enkele momenten later was hij wederom trefzeker. Hiedoor kwam Castilla op een 3-2 voorsprong. Castilla probeerde met deze voorsprong te gaan rusten, maar vlak voor rust zorgde Quinzy Velanti alsnog voor de gelijkmake­r: 3-3. In de tweede helft waren de teams wederom gewaagd aan elkaar, alleen was Castilla beter in de afronding. Voor de hekkenslui­ter scoorden Tariq Haakmat, Chifaro Eycken, Gerardo Oosterling­en en Diemitri Woodly elk een keer, terwijl voor Ultimate 17 Velanti, Christiaan Widjaja en Valentine Drielingen elk een keer trefzeker waren. Hierdoor won Castilla dit duel met 7-6.