Times of Suriname

Nipte zege voor Bintang Lair

-

ZAALVOETBA­L – Bintang Lair heeft een nipte 6-5 zege geboekt op Scorpio in de twaalfde speelronde van de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Door deze zege heeft de winnaar nu twaalf punten en mag nog blijven hopen op een plek in de finalerond­e. Scorpio blijft steken op zestien punten en maakt ook nog kansen om in de top vier te eindigen. Bintang Lair begon heel goed aan deze wedstrijd en stond na een kwartier al met 3-1 voor. Rafael Modiwirijo opende de score in de achtste minuut, maar een minuut later zorgde Ronan Ferreira voor de gelijkmake­r. Bintang Lair ging verder met het goede spel en in de tiende minuut was Dwayne Mertowidjo­jo verantwoor­delijk voor de tweede treffer en drie minuten later werd de score verdubbeld door Modiwirijo. Scorpio probeerde zich te herstellen, maar de tegenstand­er bleef de wedstrijd beheersen. Vlak voor rust zorgde Ferreira voor de 3-2 en gaf zijn team hiermee een reddingsli­jn aan voor de tweede helft. Bintang Lair begon, net als in de eerste helft, goed aan de tweede helft en in de 26ste minuut schoot Modiwirijo de 4-2 binnen. Even later zou Ferreira wederom scoren en de achterstan­d verkleinen naar een treffer: 4-3. Hierna kreeg Scorpio meer grip op de wedstrijd en kwam nog twee keer tot scoren, maar kon de tegenstand­er niet afstoppen. Die vond ook nog twee keer het net. Mertowidjo­jo en Daniel Djastro scoorden elk een keer voor Bintang Lair, terwijl Ferreira en Bruno de Oliveira elk een keer trefzeker waren voor Scorpio. Hierdoor eindigde het duel in een 6-5 zege voor Bintang Lair.