Times of Suriname

Remak bezorgt Djogo 2000 de zege

-

ZAALVOETBA­L - Mitchell Remak bezorgde Djogo 2000 met vijf doelpunten de zege op Nacional in de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Djogo 2000 stond bij de rust al met 6-2 voor en won uiteindeli­jk met 10-7. De winnaar staat nu op de derde plek met 23 punten uit elf duels, terwijl de verliezer nog steeds op de laatste plaats staat met nul punten uit twaalf duels. Djogo 2000 kende een sterke eerste helft, waarin Nacional geen antwoord had op het spel van de tegenstand­er. Desmond Vrij schoot in de eerste minuut de 1-0 al binnen. Alavro Verwey zorgde in de vierde minuut voor de 1-1, maar een minuut later nam Djogo 2000 wederom de voorsprong via Remak: 2-1. Nacional reageerde met een gelijkmake­r, die via Remano Wongsowina­ngoen kwam: 2-2. Maar Djogo 2000 zou uitlopen naar een 6-2 voorsprong door doelpunten van Remak, Jair Dompig en John Niemel, die twee keer trefzeker waren. Met deze score gingen de teams rusten. In de tweede helft kwam Nacional beter opdagen en probeerde de schade in te lopen, maar dat lukte niet. Nacional wist vijf keer het net te vinden in deze helft, terwijl Djogo 2000 goed was voor vier treffers. Remak scoorde nog drie keer, terwijl Gino Brandon een keer trefzeker was. Voor Nacional waren Verwey (2x), Wongsowina­ngoen (2x) en Rivelino Uralima (1x) trefzeker in deze helft. Hierdoor won Djogo 2000 dit duel met 10-7.