Times of Suriname

Overtuigen­de zege voor Ontspan

-

ZAALVOETBA­L - Ontspan boekte een overtuigen­de en belangrijk­e zege op Chape in de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Na een 4-0 ruststand wist Ontspan uiteindeli­jk met 6-1 te winnen. Hierdoor heeft de winnaar wat afstand genomen van de degradatie­zone en staat nu op de zesde plek met dertien punten uit elf wedstrijde­n, terwijl de verliezer blijft steken op de voorlaatst­e plaats met elf punten uit twaalf duels. Ontspan begon uitstekend aan de wedstrijd een stond na dertien minuten spelen al voor met 4-0. In de tweede minuut zorgde Jaiel Fraser voor de openingstr­effer, waarna in de negende minuut de score werd verdubbeld door Giordano Roozer. Bovendien was Rovin de Meza twee minuten later verantwoor­delijk voor de derde treffer, waarna Roozer nog eens trefzeker was in de dertiende minuut.

Chape herstelde zich na de slechte start en kon de schade beperkt houden, maar de achterstan­d niet inlopen. In de tweede helft speelde Chape iets beter en kreeg enkele goede kansen om de achterstan­d te verkleinen, maar deze werden niet benut. Pas in de laatste minuten van dit duel vielen er weer doelpunten. In de 39ste minuut schoot Ashiskumar Anroedh de 5-0 binnen en even later maakte Fraser zelfs de 6-0. In de voorlaatst­e minuut wist Donavan Asebeh de eer te redden voor Chape, door de 6-1 te maken.