Times of Suriname

Drie op rij voor Tjon A San

-

BODYBUILDI­NG - “Je moet steeds werken aan je zwakke punten, om in de top te blijven”. Dit zei Stefani Tjon A San (Fitness Factory), nadat zij in de Anthony Nesty Sporthal zowel de Bikini Fitness als de Internatio­naal Bikini Fitness had gewonnen. De Bikini Fitness heeft Tjon A San voor de derde keer op rij gewonnen.

De winnaar geeft aan dat de concurrent­en steeds beter worden en hierdoor moet je ook meer inzetten. De afgelopen periode heb ik gewerkt aan mijn zwakke punten. In de voorbereid­ingsfase heeft de winnaar de zwakke punten in kaart gebracht en daaraan gewerkt. Hierdoor wordt ze voor elke competitie steeds beter en sterker. “Dit doe ik ook als ik meedoe aan de internatio­nale wedstrijde­n en hierdoor kan je veel eruit leren”. Tjon A San zegt verder dat zij dit jaar meer tegenstand kreeg. “Het was een zware challenge, maar ik had het toch wel verwacht, want ik heb nog harder gewerkt dit jaar”, zegt Tjon A San met volle vreugde. Tjon A San zal een korte rustperiod­e nemen, om hierna weer te trainen voor een toernooi in Barbados. Galimo Militia van Fitness Factory eindigde in de Bikini Fitness op de tweede plaats, terwijl Gevevieve Soerokromo van Steve’s Gym op de derde plaats eindigde. Priscella Atmopawiro van Muscle Camp werd vierde en Suelle Shepperd van Fitness Factory vijfde. In de Internatio­naal Bikini Fitness eindigde Militia op de tweede plaats en de Guynese Chandni Khan van Fitness Fact op de derde plaats. Soerokromo werd vierde en Atmopawiro vijfde.

 ??  ?? Stefani Tjon A San van Fitness Factory werd zowel in de Bikini Fitness en Internatio­naal Bikini Fitness de beste. (Foto: Rakesh Parag)
Stefani Tjon A San van Fitness Factory werd zowel in de Bikini Fitness en Internatio­naal Bikini Fitness de beste. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname