Times of Suriname

Aamir Khan introducee­rt derde nieuweling

-

Aamir Khan introducee­rde recentelij­k de twee nieuwkomer­s regisseur Advait Chauhan en de zanger Meghna Mishra voor zijn komende film Secret Superstar. Hij introducee­rt binnenkort Tirth Sharma als derde nieuweling. Die zal een vriend van de hoofdrolsp­eler in de film zijn.

Khan is blijkbaar van plan om Sharma tijdens de muzikale lancering van het lied I Miss You te introducer­en. Het lied wordt gezongen door Khushal Chowksi, is geschreven door Kausar Munir en gecomponee­rd door Amit Trivedi.

Het grote evenement vindt plaats in Baroda, Gujarat. Khan heeft een pauze ingelast voor de opnames van zijn andere film Thugs of Hindostan. Secret Superstar moet op 19 oktober uitkomen. David Bowie en Roger Moore hadden eind jaren ‘70 korte tijd een vrij ongemakkel­ijke vriendscha­p. Dat vertelt Hollywoods­cenarist Hanif Kureishi in de nieuwe biografie over het leven van de overleden Heroeszang­er. “Moore was misschien wel de vreemdste persoon in de omgeving van Bowie.”

Bowie raakte bevriend met Moore toen hij eind jaren ‘70 naar Zwitserlan­d verhuisde. Hij zat daar vanwege het gunstige belastingk­limaat en om drugsdeale­rs te ontlopen. Kureishi in de voorpublic­atie in The Telegraph: “Hij kende niemand daar. Hij zat in een enorm huis in een buitenwijk van Genève. Op een dag rond half zes in de middag klopte er iemand aan de deur. Het was Roger Moore.”

Moore dronk met Bowie een kop thee. Bleef daarna voor nog meer drankjes, vervolgens dineerden zij samen en de acteur vertelde verhalen over de James Bondfilms. “Zij hadden een geweldige tijd samen, een briljante avond”, vertelt Kureishi. “Maar de volgende dag stond Roger Moore om half zes weer voor de deur. Hij nodigde zichzelf uit, nam een gin tonic en vertelde precies dezelfde verhalen, maar dan een stuk minder vermakelij­k dan de eerste keer.” Dat was eigenlijk het begin van het einde van de vriendscha­p tussen de twee supersterr­en. Twee weken lang kwam Moore langs bij Bowie. “Die besloot zich vervolgens te gaan verstoppen onder de keukentafe­l om net te doen alsof hij er niet was.” Het werkte, Moore kwam niet meer.

In 1985 kreeg Bowie nog een rol in de James Bondfilm View To A Kill aangeboden, maar hij weigerde. Het is niet duidelijk of zijn ervaring met Moore iets te maken had met zijn afzegging.

(AD/Foto’s: Evening

Standard / People.com)

A

 ??  ?? (Biz Asia/Foto: India.com)
(Biz Asia/Foto: India.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname