Times of Suriname

Gödeken tevreden met eindzege Sterrentoe­rnooi

-

VOETBAL - Roberto Gödeken, de trainer van Robinhood, is tevreden dat zijn team het Sterrentoe­rnooi heeft gewonnen. Vrijdagavo­nd wist de roodgroene formatie met 4-1 te winnen van Leo Victor, de huidige semikampio­en van het land. Zondagavon­d werd Inter Moengo Tapoe, de huidige kampioen van Suriname, in de finale met 2-0 verslagen. Ivanildo Rozenblad en Cerezo Haabo waren de doelpunten­makers.

Gödeken geeft aan dat hij tevreden is met het behalen van deze prijs, maar hij is niet helemaal tevreden met het spelsystee­m. Hij geeft aan dat het beter bij de omschakeli­ng kan van verdedigin­g naar aanval en omgekeerd. De komende dagen zal hij proberen de spelers te wijzen op hun fouten en hen klaar te stomen voor de Starscup, een vriendscha­ppelijk vierhoekto­ernooi. De oefenmeest­er geeft tot slot aan dat hij ook dit toernooi serieus neemt, dus hij en zijn team gaan zeker voor de eindzege.

In de troostfina­le wist Transvaal met 4-1 te winnen van Leo Victor, hierdoor eindigt de groenwitte formatie op de derde plek. Claidel Kohinor, de doelman van Robinhood, werd de minst gepasseerd­e doelman en hij werd ook uitgeroepe­n tot de meest waardevoll­e speler. Medespeler Silvion Sedney mocht naar huis met de Fairplay-award. Carlos Da Silva (Transvaal), Jerry Boldewijn (Leo Victor) en Rozenblad eindigden het toernooi elk met twee doelpunten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname