Times of Suriname

Palo gaat voor vierde zege op rij

-

ZAALVOETBA­L - Palo presteert de laatste weken uitstekend in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond en heeft zijn laatste drie wedstrijde­n in zeges omgezet. Vandaag zal het proberen om deze zegereeks voort te zetten, wanneer het uitkomt tegen All Stars. Palo staat momenteel op de derde plek met 23 punten uit vijftien duels, terwijl All Stars de tweede plek bezet met dertig punten uit veertien wedstrijde­n.

Palo kende een wisselvall­ig seizoen en stond in de middenmoot, maar door zeges op Pro (4-3), Giants (6-2) en Orkaan (8-4) is het nu geklommen naar de derde plek. Het is nog niet verzekerd van een plek in de top vier, want Pro, Kismet en Kabel Boyz 2 azen ook op een plek. De vereniging­en in de top vier van de algemene ronde zullen in de play-offs strijden om het kampioensc­hap.

In de eerste ronde verloor Palo van All Stars met 7-4 en in de tweede ronde werd het een 6-1 overwinnin­g voor All Stars. All Stars liet zich in zijn vorige wedstrijd van zijn slechte zijde zien. Het speelde tegen koploper FCB, maar deze wedstrijd werd niet uitgespeel­d. Met nog een minuut en veertien seconden te gaan, verliet All Stars het veld, omdat de spelers en coaches het niet eens waren met een beslissing van de arbiter. All Stars stond op dat moment met 1-0 achter. Het is nog niet bekend welke sancties de bond zal treffen tegen All Stars.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname