Times of Suriname

Feyenoord kansloos

-

VOETBAL - Feyenoord is er ook in de tweede wedstrijd in de Champions League niet aan te pas gekomen. In Napels werd het 3-1 voor Napoli. In een nog niet voor de helft gevuld Stadio San Paolo kwam Napoli al na zeven minuten op 1-0. Sofyan Amrabat en Jens Toornstra verzuimden stevig in te grijpen en Lorenzo Insigne kon zomaar doorlopen. Zijn schot was doelman Brad Jones te machtig en zo keek Feyenoord net als in het eerste groepsduel met Manchester City al snel tegen een achterstan­d aan.

Insigne wilde na zijn treffer zijn onfortuinl­ijke ploeggenoo­t Arek Milik een hart onder de riem steken, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Hoewel Feyenoord in de eerste helft veel balbezit had, was Napoli veruit de gevaarlijk­ste ploeg. Onder meer Dries Mertens en Marek Hamsik kwamen af en toe gevaarlijk door. Tot doelpunten leidde het echter niet. Dat was direct na de pauze wel het geval. Kevin Diks ging de mist in en Mertens was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te schieten.

Feyenoord kreeg na 66 minuten spelen een cadeautje van de arbitrage. Steven Berghuis ging wel erg makkelijk liggen. Jens Toornstra zette zich achter de bal en zag Pepe Reina redding brengen. Het was de laatste actie van Toornstra, die werd vervangen door Bilal Basacikogl­u. De invaller stond nog maar net binnen de lijnen toen Renato Tapia de mist in ging en Jose Maria Callejon de 3-0 binnenscho­ot. Diep in blessureti­jd wist Nordin Amrabat de eer van zijn club nog enigszins te redden door sterk door te zetten en de 3-1 binnen te schuiven. Manchester City-Shakhtar Donetsk: 2-0, BestikasRa­senBallspo­rt Leipzig: 2-0 en Monaco-Porto: 0-3.

(De Telegraaf)

Overige uitslagen:

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname