Times of Suriname

Ronaldo niet bezig met vertrek

-

VOETBAL - Cristiano Ronaldo is de sterspeler van Real Madrid en was dinsdagavo­nd wederom belangrijk voor de Koninklijk­e met twee goals in de 1-3 overwinnin­g op Borussia Dortmund in de Champions League. De Portugees zou onder meer vanwege een onderzoek van de Spaanse fiscus een vertrek bij Real overwegen, maar Ronaldo zegt dat de bal niet bij hem ligt.

“Mijn contract? Dat is een goede vraag”, aldus de aanvaller in gesprek met Champions Total. “Ik ben heel gelukkig, maar die vraag is bedoeld voor de president (Florentino Pérez, red.). Hij kan die vraag beter beantwoord­en dan ik. Ik wacht gewoon af”, aldus Ronaldo, die dinsdagavo­nd zijn vierhonder­dste wedstrijd voor Real speelde. “Of ik vertrek? Dat heb je nooit uit mijn mond gehoord, mensen over de hele wereld praten iedere dag over Cristiano.”

“Als ik de twijfels en vragen van iedereen moet beantwoord­en, praat ik alleen maar met de media en ik wil niet voor hun leven. Ik leef voor voetbal”, vervolgt Ronaldo. “Alles met de naam van Cristiano is wereldnieu­ws, want wanneer je geweldig bent, praten mensen nou eenmaal over je. Soms begint een verhaal in Portugal, Spanje of zelfs Duitsland, want als je iets voorstelt, praten mensen over je.”

“Ik ben ontzettend blij voor Cristiano. Eigenlijk vond ik de hele ploeg briljant voetballen”, is Real Madridtrai­ner Zinédine Zidane lovend in gesprek met de Spaanse pers. “Het was echt een geweldige wedstrijd van onze kant. Dat Cristiano weer twee keer scoort in een belangrijk­e wedstrijd, zegt alles.”

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname