Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1987 - In de Braziliaan­se stad Goiânia vindt een ernstig ongeluk plaats met radioactie­f Cesium-137.

2015 - Een totale maansverdu­istering vindt plaats.

1867 - Toronto wordt de hoofdstad van Canada.

1990 - In de Filipijnen worden zestien militairen veroordeel­d tot levenslang­e gevangenis­straffen wegens hun aandeel in de moord op Benigno Aquino, de toenmalige oppositiel­eider en echtgenoot van de latere president Corazon Aquino, in 1983.

1924 - Eerste vlucht rond de wereld door twee vliegtuige­n van het Amerikaans­e leger. 2003 - Vanaf de lanceerbas­is Centre Spatial Guyanais bij Kourou (Frans-Guyana) wordt de SMART-1 gelanceerd, de eerste Europese ruimtesond­e die door de Europese ruimtevaar­torganisat­ie ESA naar de maan wordt gezonden. Dita Von Teese, geboren als Heather Renée Sweet (Rochester (Michigan), 28 september 1972), is een Amerikaans­e burleske danseres en (fetisj)model. Ze is de ex-vrouw van zanger Brian Hugh Warner, beter bekend onder zijn pseudoniem Marilyn Manson. De slechts 1 meter 62 metende en van zichzelf blonde Sweet verfde haar haren zwart en noemde zichzelf Dita, als eerbetoon aan de door haar zo bewonderde Duitse actrice Dita Parlo (eveneens een pseudoniem overigens, van Grethe Gerda Kornstädt). In 2009 werkte Von Teese mee aan de actie

van de modeketen H&M. Hilary Erhard Duff (Houston (Texas), 28 september 1987) is een Amerikaans­e popzangere­s en actrice. Duff werd bij het grote publiek bekend door haar hoofdrol in de Disney serie Lizzie McGuire. In 2007 kreeg Duff een relatie met de ijshockey-speler Mike Comrie, die haar in februari 2010 ten huwelijk vroeg. Ze zijn op 14 augustus 2010 getrouwd in Santa Barbara. Duff en Comrie werden in 2012 de ouders van een zoon. In januari 2014 werd bekend gemaakt dat Duff en Comrie gingen scheiden. Het stel is vriendscha­ppelijk uit elkaar gegaan en deelt de voogdij over hun zoon.

 ??  ?? Hilary Duff
Hilary Duff
 ??  ?? Dita Von Teese
Dita Von Teese

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname