Times of Suriname

Suárez maakt misbaar na wissel

- Luis Suárez werd in de wedstrijd tegen Sporting Portugal gewisseld door trainer Ernesto Valverde en de aanvaller was er niet blij mee. (Foto: Goal)

VOETBAL - Luis Suárez werd woensdagav­ond in het Champions League-duel met Sporting Portugal kort voor tijd naar de kant gehaald door Barcelona-trainer Ernesto Valverde. De oefenmeest­er wilde met het inbrengen van verdediger Aleix Vidal de 0-1 overwinnin­g over de streep trekken. Suárez kon echter weinig waardering opbrengen voor de wissel.

De Uruguayaan­se spits gaf ploeggenoo­t Vidal geen hand en ging direct in discussie met Valverde. “Het zat nog te dicht bij elkaar, vandaar dat ik hem wisselde. Het was voor mij niets bijzonders”, wordt Valverde geciteerd door de Spaanse pers. Suárez heeft dit Champions League-seizoen nog niet gescoord en is gebrand op zijn eerste doelpunt in het miljardenb­al.

“Hij heeft zondag nog gescoord. Ik zou me zorgen maken als hij niet voor het doel kwam, maar zelfs vandaag was hij dichtbij. Ik weet zeker dat hij weer zal scoren”, verklaart de oefenmeest­er van Barça. Ook Suárez zelf maakt zich geen zorgen over zijn doelpunten­droogte in de Champions League, zo vertelt hij tegenover Marca. “Het maakt niet uit dat ik niet gescoord heb. Het belangrijk­ste is dat we drie punten gepakt hebben.” “We moeten ons aanpassen tijdens de wedstrijd en de coach weet hoe hij me kan gebruiken. Gezien het niveau van de tegenstand­er was het lastig om een overwinnin­g te boeken. Het seizoen is goed begonnen en we vechten om iedere competitie te winnen. De nieuwe coach is fantastisc­h”, besluit de spits, die dit seizoen in LaLiga reeds twee keer scoorde. (VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname