Times of Suriname

Neil Nitin Mukesh tien jaar acteur

-

De filmster uit Johnny Gaddar, Neil Nitin Mukesh, vertelt dat hij tien goede jaren als Bollywooda­cteur heeft gehad. “Gisteren was het precies een decennium toen ik mijn debuut als acteur maakte in Johnny Gaddar. Ik heb de gelegenhei­d gehad om met extreem getalentee­rde regisseurs, producente­n, artiesten en technici te werken, die een goede indruk op mij hebben gehad met hun immense kennis en ervaring die mij tien jaren zover hebben gebracht. Hij bedankte zijn Johnny Gaddarteam door te zeggen dat het “een droom was die is uitgekomen.” De zoon en kleinzoon van de zangers Nitin Mukesh en Mukesh heeft zijn familie ook bedankt.

“Gezegend om als mijn vaders zoon geboren te worden. Hij heeft zijn leven aan dit mooie werk toegewijd, om zijn vaders gedachten in leven te houden. Ik volg zijn voetstappe­n en hoop hetzelfde voor beide te doen”, schreef Neil, die ook de titeltrack van de film uit 2009, Aa Dekhen Zara, heeft gezongen. Momenteel is hij in Londen voor de opnames van zijn komende film Firrkie.

“Er is niets prettigers dan met jullie allemaal in contact te blijven, mijn publiek, mijn critici, mijn vrienden. Zonder jullie is mijn reis niet compleet”, schreef hij. Hij bedankte hen voor de moed die zij hem hebben gehad om hard te werken.

“Bedankt dat jullie geloof in mij hadden. Ik ben zo ver gekomen en dat komt alleen door jullie liefde. Tien jaren volbracht en ik voel nog steeds de opwinding om op de filmset aanwezig te zijn, me klaar te maken en wachten tot de regisseur zegt: “Lichten, camera, actie. De reis gaat door”, besloot hij.

In die tien jaren heeft hij successen gehad zoals Johnny Gaddaar en New York, maar hij heeft ook minpunten gehad in zijn carrière. De acteur die vaak de rol van een antagonist speelt, heeft gefaald om indruk te maken met films als Lafangey Parindey, Players en 3G. (Times of India)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname