Times of Suriname

STUDENT MAAKT GEBRUIK VAN FOUTJE DOCENT

-

Wie heeft zich er in zijn school- of studiecarr­ière niet een keertje schuldig aan gemaakt: spieken. Studenten in het Amerikaans­e Maryland mochten van hun docent een ‘studietool’ gebruiken en een van hen maakte daar op geniale wijze gebruik van. De studenten van Reb Beatty die Financial Accounting van het Anne Arundel Community College mochten - zoals alle studenten in de jaren daarvoor - tijdens het eerste tentamen van hun semester notities meenemen. Op een klein kaartje van ‘3 bij 5’, vertelde Beatty.

Helaas was Beatty niet helemaal exact geweest, hij was namelijk vergeten te melden dat het om 3x5 inch ging. Een van zijn studenten had goed opgelet en besloot hier slim gebruik van te maken. Hij vulde de 3x5 op zijn eigen manier in.

Elijah Bowen, de student in kwestie, kwam op de dag van de test binnen met een uit de kluiten gewassen notitiekaa­rt. Namelijk eentje van 3x5 feet, ongeveer 1 bij 1,5 meter dus. Bowen had ook nog even bedacht om er eentje van 3 bij 5 meter mee te nemen, maar grapte dat deze niet door de deur zou kunnen.

Zijn docent gaf Elijah toestemmin­g om zijn notities op groot formaat te mogen gebruiken, omdat hij bedacht dat hij inderdaad vergeten was de ‘inch’ te benoemen. Hij kon de brutalitei­t en intelligen­tie van zijn student wel waarderen. (Metrotime)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname