Times of Suriname

Palo in laatste minuten langs Kismet

-

ZAALVOETBA­L – Kismet stond met nog negen minuten te gaan voor met 5-2 tegen Palo, in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het leek alsof Kismet dit duel zou gaan winnen, maar Palo scoorde in de laatste negen minuten maar liefst vijf keer en wist dit duel uiteindeli­jk met 7-5 te winnen. Palo staat door deze overwinnin­g op de derde plek met 29 punten uit zeventien duels, terwijl Kismet de zesde plek bezet met twintig punten. Palo wist in de tweede minuut al de score te openen via Jermain Wormer, maar hierna nam Kismet het spel over. In de negende minuut schoot Olmert Poeketie de 1-1 binnen en drie minuten later zorgde ook hij voor de 2-1. Kismet bleef de wedstrijd domineren, maar kon niet verder uitlopen. In de 21ste minuut zorgde Otniel Dorwart, tegen de verhouding­en in, voor de 2-2. Maar op slag van rust was Pawan Ramharakh verantwoor­delijk voor de 3-2. Hierdoor ging Kismet met een nipte voorsprong rusten. In de beginfase van de tweede helft was Kismet ook het betere team en Palo had geen antwoord op het spel van de tegenstand­er. In de 29ste minuut maakte Jamal Pocorni de 4-2 en enkele minuten later tilde Romario Veldkamp de score naar 5-2. Deze score bleef een poos intact en Kismet begon nonchalant te spelen. Dit werd het team fataal in de laatste minuten van het duel. In de 41ste minuut maakte Wormer de 5-3, Matthew Cruickshan­k schoot de 5-4 binnen in de 43ste minuut en in de 44ste minuut was Wormer verantwoor­delijk voor de 5-5. Kismet raakte de kluts kwijt, terwijl Palo de smaak te pakken had. In de voorlaatst­e minuut zorgde Serginho Reding voor de 6-5 en in de laatste minuut bepaalde hij de eindstand op 7-5 in het voordeel van Palo.

??  ?? Een spelmoment uit de wedstrijd Palo tegen Kismet. (Foto: SH)
Een spelmoment uit de wedstrijd Palo tegen Kismet. (Foto: SH)