Times of Suriname

Launch stichting Pro-Business Growth Coalition Suriname

-

PARAMARIBO – Op 6 oktober zal de stichting ProBusines­s Growth Coalition Suriname (PBGCS) gelanceerd worden. Dit meldt PBGCS in een persberich­t. Hiervoor organiseer­t de stichting een business event met als titel ‘Business Opportunit­ies in Challengin­g Times’.

Het doel van dit evenement is om meer business opportunit­ies te identifice­ren, business linkages te vormen en het belichten van de diensten die zullen bijdragen aan de groei van ondernemin­gen. Deze stichting heeft als doel het bevorderen van het ondernemin­gs- en investerin­gsklimaat en de ondernemer­schap in Suriname, door het adviseren en facilitere­n van ondernemer­s, het doorlichte­n van ondernemin­gen op juridisch- en financieel­economisch gebied, trainingen en workshops op diverse ondernemin­gsgerelate­erde gebieden.

Er zullen een keynote-presentati­e en een paneldiscu­ssie gehouden worden. Met deze paneldiscu­ssie hoopt PBGCS nieuwe kansen voor ondernemer­s en succesfact­oren door evidence based experts te etaleren.

Het programma is als volgt: Presentati­e van Sieglien Burleson over ‘Pro-Business Growth Coalition Suriname’, hierna zal de keynote-spreker Marcela Anzola het hebben over ‘Enabling environmen­t for growth of entreprene­urs’. Daarna volgt een paneldiscu­ssie met als thema Business Challenges and Growth

De lancering van PBGCS vindt plaats in het Lalla Rookh Gebouw, Ballroom (gebouw 2) aan de Lalla Rookhweg 54. De inloop is om half zes ’s middags en het duurt van zes tot negen uur ’s avonds.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname