Times of Suriname

Owens gaat te ver

-

WWE – Kevin Owens heeft Shane McMahon een paar dagen voor de Hell in a Cell tijdens Smackdown Live zodanig geslagen dat hij niet meer kon opstaan. Zondag zullen deze twee worstelaar­s in een Hell in a Cell tegenover elkaar staan. Dit evenement wordt in het Little Caesars Arena in Detroit gehouden.

Het begon toen McMahon in de ring stapte en Owens opriep. Hij zei dat Owens geen moed heeft om naar de ring te komen. Kort daarop verscheen Owens op de tribune en gaf aan dat het erger zal worden wanneer hij in de ring stapt. McMahon deelde hem mee dat hij naar hem toegaat, maar Owens vond dit geen goed idee. McMahon luisterde niet naar hem en ging Owens achterna. Terwijl McMahon een tijdje Owens aan het zoeken was, werd hij door hem aangevalle­n. McMahon werd naar de grond geslagen, waarbij Owens doorging en hem een powerbomb gaf door een tafel. Hierna stapte Owens naar de ring en zei dat dit een voorproefj­e was van wat hij zondag zal doen. Buiten verwachtin­g kwam ook McMahon naar de ring. Owens vond dit een slecht idee, maar McMahon stapte toch in de ring. Hij werd weer aangevalle­n en weer naar de grond geslagen door Owens. Telkens als hij opstond, sloeg Owens hem met pop-up powerbomb McMahon naar de grond.

De vete tussen Owens en McMahon begon een aantal maanden terug, toen Owens het titelgevec­ht tegen AJ Styles verloor. Hij gaf aan dat McMahon verantwoor­delijk was voor de nederlaag en begon een vete met McMahon. De vete ging zover dat Owens drie weken terug Vince McMahon aanviel. Dit zette kwaad bloed bij zijn zoon Shane die de ontmoeting tegen Owens accepteerd­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname