Times of Suriname

Kim Cattrall boos op Sarah Jessica Parker om verhalen Sex and the City 3

-

Kim Cattrall is niet blij met de uitspraken van haar Sex And The Citycolleg­a Sarah Jessica Parker over het afketsen van een derde film. Parker liet vorige week weten dat ze enorm teleurgest­eld was dat de derde film over de New Yorkse vriendinne­n Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte van de baan was.

“Het is gedaan, we doen het niet,” maakte ze tegenover Extra bekend. “We hadden dit mooie, grappige, hartversch­eurende, vrolijke verhaal. Het is niet alleen jammer dat wij dat nu niet kunnen vertellen, maar het is nog veel teleurstel­lender dat het publiek dat zo graag nog een film wilde, die nu ook niet krijgt.”

In een interview op de Britse televisie reageert Catrall op berichten in onder andere Daily Mail dat haar ‘divagedrag’ de reden zou zijn dat de film niet wordt gemaakt. “Het is bijzonder om nu ineens al die berichten te zien dat ik veeleisend ben of een diva over iets waar ik al bijna een jaar nee tegen zeg,” aldus Catrall. “En dat is wat ik de mensen van Sex And The City en Sarah Jessica Parker in het bijzonder kwalijk neem. Ik vind dat ze hier wat vriendelij­ker over had moeten zijn.”

De actrice voedde in het gesprek de langlopend­e geruchten dat zij en Sarah Jessica het nooit goed met elkaar hebben kunnen vinden. “Ze had echt veel aardiger kunnen zijn. Ik weet niet wat haar probleem is. Dat heb ik nooit geweten.”

(NU.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname