Times of Suriname

Scorpio laat dure punten liggen

-

ZAALVOETBA­L - Scorpio heeft dure punten laten liggen in de strijd om een plek in de play-offs in de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Bij de voortzetti­ng van de competitie verloor het met 10-8 van laagvliege­r Milan. Scorpio staat nu op de vijfde plek met negentien punten uit veertien duels, terwijl Milan op de voorlaatst­e plaats blijft steken met vijftien punten. Scorpio had de kans om de top vier binnen te dringen en het begon de wedstrijd heel aanvallend. In de vijfde minuut bracht Isac Ferreira Scorpio op een 1-0 voorsprong en in de elfde minuut eveneens voor de 2-0. Milan gaf zich niet gewonnen en kwam enkele minuten later op gelijke hoogte door doelpunten van Edwin Fleur en Iseguelle Molly: 2-2. Hierna bleef de wedstrijd op en neer gaan. Scorpio nam nog drie keer een voorsprong in deze helft, maar kon deze niet behouden tot de rust. Hierdoor gingen de teams rusten met een 5-5 score. Voor Scorpio scoorden Bruno Silva (2x) en Ronan Ferreira (1x), terwijl Fleur (2x) en Molly (1x) trefzeker waren voor Milan.

In de tweede helft kreeg Scorpio het wederom niet gemakkelij­k tegen Milan, dat heel aanvallend speelde. In deze helft wist Milan nog vijf keer het net te vinden, terwijl Scorpio maar drie keer scoorde.

Molly, Fleur, Venancio Felter, Georgeo Vreden en Nygal Vreden scoorden elk een keer voor Milan, terwijl Silva nog drie keer het net vond voor Scorpio. De eindstand werd uiteindeli­jk 10-8 voor Milan.