Times of Suriname

Kabel Boyz 2 dringt top vier binnen

-

ZAALVOETBA­L - Kabel Boyz 2 is door een 7-6 overwinnin­g op All Stars de top vier binnengedr­ongen in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. De winnaar staat op de vierde plek en heeft 25 punten uit achttien duels, terwijl de verliezer op nummer twee staat met 33 punten uit achttien wedstrijde­n.

Kabel Boyz 2 moet dit duel winnen om in de race te blijven voor een plek in de top vier, die de mogelijkhe­id biedt om mee te doen aan de play-offs. In de zesde minuut zorgde Lorenzo Donner voor de 1-0 en een minuut later werd de score verdubbeld door Abraham Graves: 2-0. All Stars werd direct ‘wakker’ en keerde de achterstan­d binnen enkele minuten om in een voorsprong. In de negende minuut maakte Anthony Burnett de 2-1; in de elfde minuut zorgde Selassie Zandveld voor de 2-2 en twee minuten later was Anthony Blijd verantwoor­delijk voor de 3-2. Hierna vielen er geen doelpunten meer in deze helft. Kabel Boyz 2 wist heel vroeg in de tweede helft op gelijke hoogte te komen met de tegenstand­er via een treffer van Ravesh Chotkan: 3-3. Milano Pita bracht All Stars wederom op voorsprong in de 36ste minuut, maar twee minuten later zorgde Gill Daninio voor de gelijkmake­r: 4-4. Kabel Boyz 2 zou hierna het tempo opvoeren en verder uitlopen. In de 41ste minuut schoot Graves de 5-4 binnen en twee minuten later maakte Donner er 6-4 van. All Stars reageerde snel via Dimitri Nyda, die de 6-5 maakte in de 45ste minuut. Een minuut later incasseerd­e All Stars nog een tegentreff­er, toen Graves het net vond: 7-5. All Stars gaf niet op en wist op 7-6 te komen via Burnett, maar een gelijkmake­r bleef uit. Hierdoor won Kabel Boyz 2 dit duel met 7-6.