Times of Suriname

Zevende nederlaag op rij voor Kismet

-

ZAALVOETBA­L - Kismet heeft tegen Orkaan zijn zevende nederlaag op rij geleden bij de voortzetti­ng van de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Kismet verloor het duel met 7-4 en raakt verder achter in de strijd voor een plek in de play-offs. De verliezer staat momenteel op de zesde plek met 20 punten uit achttien duels, terwijl Orkaan de hekkenslui­ter is met twaalf punten. Kismet heeft nog drie duels te gaan in de algemene ronde en kan de play-offs nog halen, maar is dan wel afhankelij­k van de resultaten van de naaste concurrent­en. Voor Orkaan lijkt het doek al gevallen te zijn en degradatie lijkt nu onvermijde­lijk.

In de tweede helft wisten de teams elkaar in evenwicht te houden. In de tweede minuut was Gene de Gama van Orkaan verantwoor­delijk voor de 1-0, maar in de vijftiende minuut tekende Kenneth Moennoe voor de 1-1aan. Hiermee gingen de teams rusten.

Kismet kwam heel vroeg in de tweede helft op voorsprong via Atish Sewratan (21), maar hierna nam Orkaan het spel over en liep uit naar een 3-2 voorsprong, door treffers van Giovanni Harderwijk en Romano Wijngaarde. Moennoe maakte in de 41ste minuut de gelijkmake­r voor Kismet, maar Quincy Charoe schoot enkele minuten later de 4-3 binnen voor Orkaan. Ook deze score bleef niet lang op het scorebord staan, want Romario Veldkamp bracht Kismet wederom op gelijke hoogte: 4-4. In de laatste twee minuten van het duel wist Orkaan drie keer het net te vinden, terwijl Kismet vergat te scoren. Hierdoor won Orkaan het duel met 7-4. Harderwijk, Wijgaarde en Sergio Willems scoorden in de laatste fase van het duel elk een keer voor Orkaan.