Times of Suriname

Jong Tamansarie start met overwinnin­g

-

VOETBAL - Jong Tamansarie is teruggekom­en van een achterstan­d om zijn openingswe­dstrijd alsnog in winst om te zetten. In het Seljeestad­ion nam het team het bij de opening van de competitie bij Sport Bond Commewijne op tegen Voorburg, en won na een 2-1 ruststand met 3-2.

Het was Jong Tamansarie dat de wedstrijd vanaf het begin domineerde en ook de score opende. In de veertiende minuut was het Alberto Adjaso die het eerste doelpunt scoorde: 1-0. Hierna nam Voorburg de wedstrijd compleet over. Een minuut na het doelpunt van Adjaso was het Victor Petrus die teams op gelijke hoogte bracht: 1-1. Zaken werden nog beter voor Voorburg, toen Clement da Costa het tweede doelpunt scoorde: 2-1. In de tweede helft nam Jong Tamansarie het spel weer over en trok in de 70ste minuut de score gelijk. Cersence Amoida scoorde. Drie minuten later was het Romario Anaje die Jong Tamansarie weer op een voorsprong schoot: 3-2. Voorburg eindigde de wedstrijd met een man minder. In de 88ste minuut kreeg Dave Asmowiredj­o de rode kaart.

Blue Wings won met het minimale verschil van Zoelen: 1-0. Het gouden doelpunt werd gescoord door Serrano Amoeferie. Black Tiger boekte een 3-1 overwinnin­g op Marcon. Ricardo Anatnasoer­i, Ray Sarmidin en Howard Sodiko scoorden voor Black Tiger, terwijl Rianto Karijopawi­ro dat deed voor Marcon. Verder opende ook Toronto de competitie met een overwinnin­g. Na een 1-1 ruststand tegen Ellen, won het team met 4-2.