Times of Suriname

Gaat over depressie

-

die in 1991 is uitgekomen, waarin Sanjay Dutt het karakter van een jongeman speelt die verliefd is op een sexwerker (gespeeld door Pooja Bhatt) en tegen alle verwachtin­gen in vecht om met haar te zijn. In haar commentaar over de recente trend in Bollywood waar films met inhoud het beter doen dan films met een groot budget met vele bekende filmsterre­n vertelt Pooja: “Het kijkerspub­liek is altijd slim geweest. We noemen ons zelf experts van de industrie, maar we onderschat­ten het kijkerspub­liek en zeggen dat ze niet klaar zijn om een film te zien die gebaseerd is op een bepaalde kwestie.” “Vandaag de dag is het geen kwestie tussen het kijkerspub­liek en de filmmaker maar ik heb het gevoel dat het maken van films een spel van afzet is geworden,” zegt ze verder. Pooja’s laatste film Cabaret, die ze heeft geregissee­rd en waarin Richa Chadha en Gulshan Devaiah hebben gespeeld, moest in 2016 uitkomen, maar dat is nog niet gebeurd.

Pooja zegt dat de film pas gaat uitkomen wanneer haar partner, Bhushan Kumar, en Wave Cinemas “mijn arbeiders eerlijk en transparan­t uitbetalen.” “Ik wil erop aandringen om mijn auteursrec­hten niet te schenden, dan pas zal het uitkomen,”zei ze verder.

Over de film The Valley die over geestelijk­e gezondheid en depressie gaat, zegt Pooja: “Het zal zeker bewustzijn over de geestelijk­e gezondheid teweeg brengen. Ik wil regisseur Saila Kariat felicitere­n.” Alyy Khan, Suchitra Pillai-Malik, Samina Peerzada, Barry Corbin, Christa B. Allen en Jake T. Austin spelen in deze film.

(Times of India/Foto: The Indian Express.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname