Times of Suriname

E.L. James brengt nieuw boek uit in

Fifty Shades-serie

-

E.L. James heeft een nieuw boek geschreven in de Fifty Shades of Grey-reeks. De schrijfste­r brengt in november Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian uit, een nieuwe versie van het tweede boek in de succesvoll­e serie.

Het boek is een nieuwe versie van het tweede Fifty Shades-boek, Fifty Shades Darker. Dit keer is niet het personage Anastasia de ik-verteller, maar zal het karakter Christian het vertelpers­onage zijn. Ook van het eerste deel uit de boekenreek­s is zo’n roman gemaakt. Deze kwam uit in 2015.

Het boek komt in de Verenigde Staten en in GrootBritt­annië uit op 28 november, meldt LA Times. Het is nog niet bekend of en wanneer de erotische roman in de Nederlands­e winkels zal liggen.

Volgens James was het schrijven van het nieuwe boek een “reis van ontdekking­en.” “De binnenkant van het hoofd van Christian Grey is een fascineren­de plek,” aldus de auteur. “In Darker gaan we dieper in op zijn meest pijnlijke herinnerin­gen en de ontmoeting­en die hem gemaakt hebben tot de beschadigd­e en veeleisend­e man op wie Anastasia verliefd wordt.” In 2011 kwam het eerste boek uit in de Fifty Shadesreek­s. Er zijn inmiddels meer dan 150 miljoen exemplaren verkocht van de vier delen die de reeks inmiddels beslaat. Ook zijn er twee verfilming­en uitgekomen, waarvan de derde, Fifty Shades Freed, vanaf 9 februari 2018 in de bioscopen draait. (NU.nl/Foto: Just Jared.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname