Times of Suriname

Oud-televisiep­resentator Frank Masmeijer veroordeel­d tot acht jaar cel

-

ANTWERPEN - Frank Masmeijer is door de rechter in Antwerpen veroordeel­d tot acht jaar cel wegens de smokkel van cocaïne. Ook moet hij een boete van achtduizen­d euro betalen. De motivering van de rechter komt later beschikbaa­r. Tegen de oud-televisiep­resentator was zeven jaar gevangenis­straf geëist.

In 2014 werd 467 kilo cocaïne - straatwaar­de 22 miljoen euro - aangetroff­en in de haven van Antwerpen. Masmeijer (56) zou door een bende zijn ingeschake­ld om de lading drugs, verstopt in bananendoz­en, op te halen. Hij nam zijn neef mee, die in de haven werkte. Ze kregen de drugs niet mee, waarop Masmeijer een dag later door leden van de bende in elkaar werd geslagen, aldus de Gazet van Antwerpen. Uit telefoonge­gevens bleek dat Masmeijer in de buurt van de gesmokkeld­e drugs was. Hij werd gearrestee­rd en zat tien maanden in voorarrest. Hij mocht de rechtszaak afwachten met een enkelband. (Volkskrant.nl) 08:30 Fifa U-17 World Cup India 2017: France - Honduras

10:30 England- Premier League: Manchester City - Stoke City 13:00 England- Premier League: Watford - Arsenal

15:30 Netherland­s - Eredivisie: Feyenoord Rotterdam - PEC Zwolle

17:50 The Voice (Herh.) 19:55 The X Factor (Herh.) 21:30 Animation serie:

Family Guy

22:20 Drama serie: Claws

 ??  ?? Voormalig PVV’er Michael Heemels, die in hoger beroep zal treden voor zijn veroordeli­ng voor het oplichten van de PVV. (Foto: ANP)
Voormalig PVV’er Michael Heemels, die in hoger beroep zal treden voor zijn veroordeli­ng voor het oplichten van de PVV. (Foto: ANP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname