Times of Suriname

Inter Jakin dreigt play-offs te missen

-

ZAALVOETBA­L - Inter Jakin heeft het voor zichzelf moeilijk gemaakt om een plaats te bemachtige­n voor de nacompetit­ie in de hoofdklass­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. In de Anthony Nestysport­hal verloor Inter Jakin donderdag van Pentagon met 4-3. Inter Jakin bezet de vierde plaats met 30 punten en Zwaluw’96 de vijfde met 27. Zondag ontmoeten deze twee teams elkaar en er staat een play-offs-plaats op het spel. Pentagon is zesde met vijftien punten. Inter Jakin kon met een overwinnin­g afstand nemen van zijn concurrent, maar zaken begonnen niet goed voor de nieuwkomer in de hoofdklass­e. Het team heeft een achterstan­d van twee doelpunten­verschil: 2-0. In de negende minuut opende Roy Lespeki de score, waarna Randall Antonius de score verdubbeld­e voor Pentagon. Inter jakin gaf het echter niet op en vocht zich terug. Nog voor het rustsignaa­l trok het team de score gelijk. Raywel Lioe Anjie scoorde zowel in de zeventiend­e als in de twintigste minuut: 2-2.

Ook in de tweede helft startte Inter Jakin slecht. Al in de eerste minuut van de tweede speelperio­de keek het tegen een achterstan­d. Nichael Moredjo scoorde het doelpunt voor Pentagon. Zaken werden nog erger voor Inter Jakin, toen Antonius het vierde doelpunt maakte: 4-2. Inter Jakin gooide in de resterende minuten alles in de aanval, maar kwam niet verder dan een doelpunt. Lioe Anjie scoorde en maakte zijn hattrick compleet.