Times of Suriname

Real Zoelen en Marcon boeken overwinnin­g

-

VOETBAL - Real Zoelen en Marcon hebben in de tweede ronde van Commewijne Sport Bond een overwinnin­g behaald, terwijl de twee andere wedstrijde­n in een gelijkspel eindigden. De wedstrijde­n werden gespeeld in het Seljeestad­ion.

Real Zoelen nam het op tegen Jong Tamansarie en won de wedstrijd met 1-0, na een 0-0 ruststand. Het enige doelpunt werd gemaakt door Anil Ally. Hij vond het net in de 75ste minuut. Marcon nam het op tegen Toronto en ging de rust in met een voorsprong van 2-0. Uiteindeli­jk won Marcon de wedstrijd met 5-0. De doelpunten werden gemaakt door Isairo Doelrakim (2x), Rianto Karijopawi­ro, Ruiz Kromoredjo en Miquel Soetoardjo. Toronto eindigde de wedstrijd met negen man. Ganesh Singh en Allen van Ams kregen de rode kaart. In de twee andere wedstrijde­n speelden Locomotief tegen Jong Mariënburg en Voorburg tegen Ellen gelijk. Jong Mariënburg nam eerste de voorsprong, maar gaf die uithanden en speelde 1-1. Raoul Samdin maakte het doelpunt voor Jong Mariënburg, terwijl Mitchell Astrokarij­o de gelijkmake­r scoorde. Voorburg en Ellen kwamen ook niet verder dan een gelijkspel (5-5). Clement da Comsta (3x), Ritche Karijodikr­omo en Orlando Kobo maakten de doelpunten voor Voorburg, terwijl Daimain Sontotirto (2x), Urvin Pobosie, Roky Rother en Leroy Rother trefzeker waren voor Ellen. VOETBAL - Chelsea verloor zaterdagmi­ddag van Crystal Palace, de club die dit seizoen voor het eerst tot scoren wist te komen in de Premier League en gelijk de drie punten pakte op Selhurst Park (2-1). The Blues waren vorig seizoen al vroeg op koers voor de landstitel, maar deze voetbaljaa­rgang loopt het minder bij Chelsea, dat reeds negen punten achterstaa­t op koploper Manchester City. Ook Antonio Conte ziet dat zijn ploeg moeite heeft met punten pakken.

“Ieder seizoen is anders”, wordt de manager geciteerd door verschille­nde Engelse media. “Vorig seizoen behoort tot het verleden. Nu is het een ander team, met andere spelers en speelt ook het feit mee dat we vorig jaar geen Europa League of Champions League speelden. Dit seizoen moeten we in vier competitie­s presteren en we ondervinde­n problemen daarvan.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname