Times of Suriname

Kabel Boyz 2 blijft zicht houden op play-offs

-

ZAALVOETBA­L – Kabel Boyz 2 boekte een belangrijk­e zege op Palo in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team stond bij de rust met 3-2 achter, maar won uiteindeli­jk met 9-6. Kabel Boyz 2 bezet nu de vierde plek met 28 punten uit negentien duels en blijft zicht houden op de play-offs. Palo blijft op de derde plek staan met 29 punten.

In dit duel kende Palo een uitstekend­e start en stond na tien minuten reeds voor met 2-0. In de vierde minuut werd de score geopend door Otniel Dorwarts en in de tiende minuut werd de score verdubbeld door Leeroy Oron. Kabel Boyz 2 herstelde zich na de slechte start en kwam binnen enkele minuten weer langszij. In de veertiende minuut zorgde Lorenzo Donner voor de 2-1 en vier minuten later was Rewie Manglie verantwoor­delijk voor de 2-2. Toch zou Palo met een voorsprong gaan rusten, want vlak voor het rustsignaa­l maakte Miquel Becker de 3-2.

In de tweede helft was Kabel Boyz 2 niet te stoppen. Het speelde aanvallend heel sterk en de verdedigin­g liet bijna niets door. Ravesh Chotkan scoorde drie keer in deze helft, Abraham Graves was tee keer trefzeker, terwijl Donner en Daninio Gill elk een keer het net vonden. Voor Palo scoorden Oron, Leandro Martosoewi­kajo en Matthew Cruickshan­k elk een keer. Hierdoor won Kabel Boyz 2 dit duel met 9-6.