Times of Suriname

Rudisa Technical Center NV nieuwste tak Rudisa Group of Companies

-

PARAMARIBO – “Wij blijven niet sukkelen, maar doen alles eraan om het hoofd boven water te houden.” Dit zegt Anand Pherai, general manager van Rudisa Motor Company NV (RMC) bij de opening van de nieuwste tak van het Rudisa concern, Rudisa Technical Center NV (RTC). Dit meldt het bedrijf in een persberich­t.

RMC is de officiële dealer van verschille­nde wereldmerk­en zoals Mercedes Benz, Kia, Chrysler, Hyundai Heavy Equipement, SSang Young en andere in Suriname. Vanwege de financieel-economisch­e situatie in Suriname is gebleken dat er een daling is in de verkoopcij­fers. “Wij zijn vervolgens innovatief gaan denken om in zekere mate bestaansze­kerheid te geven aan het bedrijf.” Toen is er besloten om te investeren in hardware equipement. Na een internatio­nale speurtocht naar degelijke hardware equipement is er gekozen voor het gerenommee­rde merk ‘TOTAL’.

TOTAL is een merk dat focust op topkwalite­it betaalbaar gereedscha­p. Dit in tegenstell­ing tot andere beroemde merken die van hoge kwaliteit zijn, maar te duur. “Ons idee is hoge kwaliteit, niet alleen over de functie, de bruikbaarh­eid en het uiterlijk, maar ook de efficiënti­e, prestatie en het onderhoud.” Naar zeggen van Pherai is er een MOU getekend tussen Total Tools Co Limited en RTC, waarbij RTC de officiële distribute­ur is geworden van dit merk in Suriname. Ondertusse­n staat er volgens Pherai ook bij de meeste bouwmateri­alen in Suriname een One Stop Toolstatio­n. “En ik praat over, oost, west, zuid en noord. Het is ook de bedoeling om internatio­naal te gaan.”

RTC is gevestigd aan de Zwartenhov­enbrugstra­at 126. Volgens Pherai is RTC een van de grootste uitdaginge­n voor hem geweest ondanks de financieel-economisch­e crisis in het land. “Maar door geloof in jezelf, inspiratie en harde werk, is het ons gelukt om vandaag de opening te verrichten.” Pherai zegt met alle trots dat RTC niet het laatste project is waarmee RMC zich bezighoudt. Hij zegt dat er diverse projecten zijn die de komende jaren gerealisee­rd zullen worden. “Zo kunnen wij ook een bijdrage leveren aan de economie van Suriname alsook het creëren van werkgelege­nheid voor de gemeenscha­p”, aldus Pherai.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname