Times of Suriname

C Futego duikt studio in met jonge Surinaamse talenten

-

De bekende Surinaamse dj C Futego is uit met haar nieuwe single genaamd Show

Voor de single stapte C Futego ook bekend als Chantal Hewitt de studio in met jonge Surinaamse talenten Andriano Smalls en Rebecca Maria. Volgens Futego is de samenwerki­ng tussen Andriano Smalls, Rebecca Maria en haar elke producers droom. Het contact begon echter tijdens de radio radioprogr­amma van Futego op Radio 10. Hier kwam zij in aanraking met Andriano Smalls (Stefano Parana), die als jonge producer een remix opstuurde. De twee raakten in gesprek en het duurde niet lang voordat de instrument­aal van Show You was afgerond. Het enige dat miste was een vocaal, maar Andriano Smalls had wel een zangeres in gedachten. Dit was de 17-jarige Rebecca Maria (Rebecca de Ruijter) wiens stem een heel pure en originele toon bevat.

Het was voor Futego ademen benemend om te zien hoe profession­eel beide jongeren omgingen met het maken van muziek. Rebecaa, die vrij nieuw is in de Surinaamse muziekwere­ld klonk al bij de eerste opname perfect en ze paste haar stem gewoon bij de tekst van Show You.

De single staat heel dichtbij het hart van Futego en bevat een uniek beat met een tekst, die gebaseerd is op een levenserva­ring. De single Show You is reeds via Spotify, Soundcloud, iTunes en Deezerte verkrijgen en te beluistere­n.

(MW/Foto: C Futego)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname