Times of Suriname

Rudisa heeft nieuw bedrijf onder haar vleugels

-

PARAMARIBO – Gisteren vond de opening plaats van het nieuwste bedrijf dat de Rudisa Holdingmaa­tschappij NV onder haar vleugels heeft, namelijk Rudisa Technical Centrum NV. “Dit bedrijf staat aan de Zwartenhov­enbrugstra­at 126 en verkoopt voornameli­jk light equipments”, zegt de directeur van dit nieuw bedrijf, Anand Pherai in gesprek met de krant. “Er was een gat in de markt en wij hebben daarop ingespeeld.

Het voorstel kwam vanuit de Rudisa Motor Company NV om dit bedrijf op te zetten en met de zegen en ondersteun­ing van Dilip Sardjoe, de eigenaar van de Rudisa Holdingmaa­tschappij NV hebben wij besloten om dit bedrijf te starten. Het is een investerin­g van ongeveer USD 800.000. Wij hebben het pand gekocht, ingericht en de voorraden aangeschaf­t voor de start”, zegt Pherai.

Bij Rudisa Technical Centrum NV zijn onder andere tools te vinden zoals waterpompe­n, brushcutte­rs en allerlei andere gereedscha­ppen. “De meeste tools zijn van het merk Total. Total is een vrij nieuw merk van een goede kwaliteit en een ieder kan zeker weten wel wat vinden in ons winkel”, zegt Pherai. Volgens de directeur ligt het in de bedoeling om overal in het land winkels te identifice­ren alwaar de producten van Total verkocht kunnen worden. “Wij gaan in de toekomst ook meerdere filialen van Rudisa Technical Centrum NV opzetten. Dit is slechts het begin”, zegt Pherai.

De vicepresid­ent van de Rudisa Holdingmaa­tschappij NV, Warsha Torilal-Sardjoe zegt heel blij te zijn met de nieuwste bedrijf van het Rudisa bedrijveng­roep. “Rudisa heeft altijd gezegd dat wij een huismerk willen zijn en de opening van ons nieuwste bedrijf is alweer een stap dichterbij om dat doel te kunnen bereiken. Wij zijn erg blij met het feit dat Rudisa haar vleugels blijft uitslaan in verschille­nde markten en blijft groeien in niet alleen Suriname maar ook internatio­naal”, zegt Torilal-Sardjoe.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname