Times of Suriname

Gouden huwelijk Mohamed Bhagoe en Sarifoenis­a Bhagoe-Abdoel

-

PARA - Mohamed Bhagoe en Sarifoenis­a Bhagoe-Abdoel hebben op 15 oktober hun 50-jarig huwelijk herdacht. De districtsc­ommissaris van Para Armand Jurel bracht op die dag een bezoek aan het echtpaar om het namens de waarnemend president van de Republiek Suriname te felicitere­n en het een enveloppe met inhoud en bloemstuk te overhandig­en. Dit meldt het Burger Informatie Centrum in een persberich­t.

Het echtpaar leerde elkaar kennen te LaVigilant­ia, waar het nu woonachtig is. Het is getrouwd op 15 oktober 1967 te Paramaribo. Uit dit huwelijk zijn vier dochters en zeven kleinkinde­ren voortgekom­en. Volgens zijn zeggen heeft het echtpaar geen noemenswaa­rdige problemen gehad in de afgelopen jaren van zijn huwelijk.

Mohamed is kapper van beroep. Hij heeft dit beroep van jongs af aangeleerd van zijn vader en heeft met de verdienste­n hieruit kunnen voorzien in het levensonde­rhoud van zijn gezin. Sarifoenis­a is opgegroeid te Blauwgrond in Paramaribo-Noord, voor ze haar man ontmoette. Zij had geen baan en heeft als huismoeder de zorg gehad van haar kinderen en echtgenoot. Het echtpaar is van mening dat er met geduld, verdraagza­amheid en begrip voor elkaar, geen problemen kunnen komen in het huwelijk. Zijn 50-jarig huwelijksj­ubileum heeft het samen met kinderen en kleinkinde­ren gevierd.

 ??  ?? Mohamed Bhagoe en Sarifoenis­a Bhagoe-Abdoel hebben op 15 oktober hun gouden huwelijk herdacht.
Mohamed Bhagoe en Sarifoenis­a Bhagoe-Abdoel hebben op 15 oktober hun gouden huwelijk herdacht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname