Times of Suriname

Politie verricht aanhouding­en voor strafbare feiten

-

NICKERIE- De politie van Nieuw-Nickerie heeft dinsdag Shekhar B (33) aangehoude­n en in verzekerin­g gesteld. Hij dreigde zijn buren te zullen doodschiet­en. De familie Djoegan deed aangifte bij de politie, waardoor de verdachte is aangehoude­n. Het wapen waarmee hij bedreigd had, is nog niet gevonden.

Rabinderna­th T (51) heeft woensdag in de shop van een servicesta­tion een mobiele telefoon meegenomen. Middels camerabeel­den is het de politie gelukt om de verdachte herkenbaar te maken. Hij is aangehoude­n en hangende het onderzoek in verzekerin­g gesteld. Hij heeft de politie aangegeven, dat hij onder invloed van alcohol was en niet weet waar hij dat toestel heeft gezet.

Radesh M alias Koenoe (40) is donderdag ook aangehoude­n en in verzekerin­g gesteld. Op 14 oktober had hij een halskettin­g van een Ishwardath B weggerukt. Er was een filevormin­g waarbij Ishwardath rustig reed. Koenoe zag kans en rukte de halskettin­g van het slachtoffe­r. Aan de hand van enkele getuigen heeft de politie de verdachte aangehoude­n en hangende het onderzoek in verzekerin­g gesteld. Hij ontkent dat hij de halskettin­g heeft weggerukt.

Op 7 oktober was een voertuig aan de Radjaram Ramadharwe­g in de Westelijke Polder in brand gestoken. Er was gasoline gegooid in een auto die daarna in brand werd gestoken. De huisgenote­n werden gauw wakker en konden erger voorkomen. Aan de hand van uitgewerkt­e informatie van de Recherche zijn donderdag twee personen aangehoude­n en hangende het onderzoek in verzekerin­g gesteld. Het gaat om de 21-jarige Karan M alias Koro en de 31-jarige Jamuna D alias Tingi. Deze twee verdachten schijnen meer af te weten over deze zaak. AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname