Times of Suriname

Djogo 2000 dreigt play-offs mis te lopen

-

ZAALVOETBA­L - Djogo 2000 heeft kostbare punten laten liggen in zijn voorlaatst­e wedstrijd van de algemene ronde in de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het verloor van laagvliege­r Zwaluw’96 2 met 4-2 en dreigt nu de play-offs mis te lopen. Djogo 2000 heeft momenteel 26 punten uit vijftien duels, terwijl de winnaar nu vijftien punten heeft en wat afstand heeft genomen van de degradatie­zone. Zowel Djogo 2000 als Zwaluw’96 2 had de punten hard nodig. Djogo 2000 aast op een plek in de top vier, terwijl Zwaluw’96 2 degradatie probeert te ontlopen. Zwaluw’96 2 speelde defensief heel sterk en probeerde via counters doelpunten te maken. In de tweede minuut bracht Tariq Sweet Zwaluw’96 2 op een 1-0 voorsprong, maar in de tiende minuut zorgde Jermain Pinas voor de 1-1. Djogo 2000 zat hierna beter op de bal, maar kreeg het heel moeilijk om weer achter de verdedigin­g van de tegenstand­er te komen. Djogo 2000 deed er alles aan om op voorsprong te komen, maar kreeg juist een tegentreff­er te verwerken, toen Ashiq Jawahir vlak voor rust het net vond: 2-1. Ook in de tweede helft speelde Zwaluw’96 2 verdedigen­d, maar in de 36ste minuut wist Jair Dompig uit een goede combinatie de 2-2 te maken. Het duurde niet lang voordat Zwaluw’96 2 weer op voorsprong kwam via Jawahir, die uit een counter doel trof: 3-2. Het werd beter voor Zwaluw’96 2, toen Sweet in de 41ste minuut de marge verdubbeld­e: 4-2. Djogo 2000 gooide hierna alles in de aanval, maar Zwaluw’96 2 verdedigde heel gediscipli­neerd en gaf niets meer weg in de resterende minuten.