Times of Suriname

Leo Victor en PVV delen punten

-

VOETBAL - Leo Victor en PVV hebben bij de opening van de eerstedivi­siecompeti­tie van de Surinaamse Voetbal Bond het op een akkoordje gegooid. In het Essedstadi­on eindigde de wedstrijd vrijdag 1-1 gelijk.

In de beginfase begon Leo Victor heel aanvallend. De beste kans was voor Migamba Antomoi, die van heel dichtbij miste. Een vrije trap werd in het gebied gebracht door Albert Nibte, maar de doelman van PVV, Sercinio Caupain, ging knullig om met het leder. De bal kwam voor de voeten van Antomoi, maar hij miste. Dit kwam Leo Victor heel duur te staan, toen PVV wel zijn kans benutte. In de achtste minuut trok Virgill Najoe de bal in het gebied en Donovan Dieko maakte geen fout en verschalkt­e doelman Sersinio Profijt: 1-0. Hierna kreeg Leo Victor de kansen om de score gelijk te trekken, maar deed dat niet. In de tweede helft was het weer Leo Victor die weer goede kansen kreeg. Zo was Antomoi heel dicht bij de gelijkmake­r, maar hij miste weer. PVV kwam heel dicht bij het verdubbele­n van de score, maar een schot van Najoe ging net naast het doel van Profijt. In de 56ste minuut trok Leo Victor de score gelijk. Jeame Naana haalde van heel ver uit en verraste hiermee Caupain. Leo Victor ging door met zijn goed spel, maar door een rode kaart van Raynel Gambier, zakte het team iets terug. PVV kon geen profijt trekken hieruit en de wedstrijd eindigde gelijk.