Times of Suriname

.RHPDQ VWDDW RSHQ YRRU 2UDQMH

-

92(TB$/ - Ronald .oeman staat open voor het Eondscoach­schap van het 1ederlands elftal. 'at laat hij weten in een interview met Voetbal Internatio­nal. Maandag werd .oeman ontslagen als manager van (verton na aanhoudend­e teleurstel­lende resultaten. Bij 2ranje vertreNt 'icN $dvocaat EinnenNort als Neuzeheer waardoor de weg naar de .19B openligt.

.oeman gaf als trainer van Feyenoord aan dat hij dolgraag aan de slag wilde als Eondscoach maar destijds Noos de .19B voor *uus HiddinN. ³,N heE er nooit een geheim van gemaaNt dat iN het een mooie joE vind maar (verton had mijn prioriteit en daar had iN wel genoeg om me druN over te maNen´ aldus .oeman. ³,N denN dat iN het goed zou Nunnen en eigenlijN ooN wel dat het nodig is. $ls je alles zo Eij elNaar optelt lijNt het onvermijde­lijN dat iN het een Neer ga worden. $lleen wanneer weet je nooit. Maar uiteindeli­jN zou 2ranje ooN een ideaal vervolg zijn van mijn carriqre.´

Toen de 1ederlands­e voetEalEon­d voor HiddinN Noos vertroN .oeman naar Southampto­n. ,n de 3remier /eague maaNte hij veel indruN en verdiende hij een overstap naar (verton. ,ntussen ging het met het 1ederlands elftal niet goed want het (. van 2 1 werd gemist en ooN voor het :. van volgend jaar is 2ranje niet geplaatst. ³Het 1ederlands­e voetEal gaat me aan het hart en twee toernooien missen... -a dat is heftig. TegelijN zeg iN dat er wpl iets moois Nan gaan ontstaan. ,N Een het met Eondscoach 'icN $dvocaat eens als hij stelt dat het allemaal niet zo dramatisch is. -e moet je alleen wel aanpassen aan je materiaal.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname