Times of Suriname

Pro en Palo strijden om plek in finalerond­e

-

=AALVOETBAL Pro en Palo komen vandaag tegen elkaar uit in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse =aalvoetbal­bond. Met nog enkele speelronde­s te gaan in de algemene ronde zijn beide teams nog niet verzekerd van een plek in de playoffs.

Pro staat momenteel op de vijfde plaats met 24 punten uit achttien duels, terwijl Palo de derde plaats bezet met 2 punten uit negentien duels. Palo heeft nog twee duels te gaan, terwijl Pro nog drie wedstrijde­n tegoed heeft in deze ronde. De top vier teams van deze ronde zullen in de playoffs uitkomen om het kampioensc­hap.

Palo kon in de afgelopen weken een plaats in de top vier veilig stellen, maar het verloor twee wedstrijde­n na elkaar. +et verloor tegen Kabel Boyz 2 met 6 en tegen )CB met 64. Ook Pro liet punten liggen in de afgelopen weken, want het speelde gelijk 11 tegen laagvliege­r Giants, tegen hekkenslui­ter Orkaan werd met 43 verloren en tegen )CB werd het een 32 nederlaag. =owel Pro als Palo kan zich vandaag geen misstappen permittere­n in de strijd om een plaats in de top vier, omdat ook Kabel Boyz 2 en Kismet azen op een plek in de top vier.

)CB en All Stars hebben zich al geplaatst voor de playoffs, dus Palo, Pro, Kismet en Kabel Boyz 2 zullen in de komende speelronde­n strijden om de overige twee plaatsen van de top vier.