Times of Suriname

Canadees beboet voor zingen

-

Een Canadese man is beboet voor het meezingen van de ‘90’s hit Gonna Make You Sweat, bekend van de kreet ‘Everybody Dance Now!’. Hij zat in zijn auto te zingen toen hij moest stoppen en een boete van 149 dollar kreeg wegens schreeuwen in de openbare ruimte.

De man, Taoufik Moalla, zei vandaag dat hij de boete zal aanvechten en ontkent dat hij op ‘oorverdove­nde toon’ zou hebben gezongen. Hij verklaarde dat hij vrolijk aan het meezingen was met de hit van C+C Music Factory toen hij werd stopgezet. Aanvankeli­jk dacht hij dat de politie in Montreal alleen wilde dat hij opzij ging, maar dat bleek niet het geval.

De politie vroeg hem of hij aan het schreeuwen was. Dat ontkende hij en een van de agenten liep toen weg om terug te keren met een bekeuring voor overlast wegens ‘schreeuwen in de openbare ruimte’. De ramen van zijn wagen zou hij zelfs nog bijna geheel dicht hebben gehad, zo vertelde Moalla. (AD.NL)

Ciara Princess Harris (Austin, Texas, 25 oktober 1985) is een Amerikaans­e zangeres. Ze wilde al van jongs af aan zangeres worden. Ze werd lid van een meidengroe­p, schreef liedjes, verliet de meidengroe­p weer en vond een muziekpart­ner in de producer Jazze Pha. Get Up, een lied van het album The Evolution, werd de soundtrack van de film Step Up. Harris verloofde zich in oktober 2013 met rapper Future. In 2014 beviel ze van hun zoon, maar later dat jaar gingen ze uit elkaar. In maart 2016 verloofde ze zich met Russell Wilson en op 6 juli 2016 is het stel getrouwd. In 2017 beviel Harris van hun dochter. (Foto: Glamcheck)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname