Times of Suriname

Kurt Angle nieuw lid The Shield

-

WWE - Kurt Angle is een nieuw lid van The Shield geworden. Hij heeft Roman Reigns vervangen tijdens Tables, Ladders & Chairs-evenement dat zondag plaats vond in het Target Center in Minneapoli­s, Minnesota.

Zondag moest The Shield (Reigns, Dean Ambrose en Seth Rollins) het opnemen tegen Kane, Braun Strowman, The Miz, Cesaro en Sheamus in een Tables, Ladders & Chairs-wedstrijd. Maar twee dagen voor het evenement werd Reigns ziek en moest worden vervangen. Ambrose en Rollins gaven echter aan dat ze niemand nodig hadden en dat ze normaal tegen de vijf worstelaar­s zouden vechten. Raw General Manager Angle vond dit geen goed idee en gaf Ambrose en Rollins de mogelijkhe­id om een derde worstelaar te zoeken voor die wedstrijd. Ambrose weigerde en Angle nam toen het besluit dat hij na jaren weer in de ring zal stappen. Ambrose en Rollins vonden dit een goed idee en maakten hem tot lid van The Shield.

In de ontmoeting waren Angle, Rollins en Ambrose vooral in de beginfase heel dominant. Het drietal gebruikte stoelen om de vijf worstelaar­s op de grond te houden. Dit veranderde toen Ambrose en Rollins in de ring sprongen om Strowman en Kane naar de grond te slaan. Dit gelukte het duo ook, maar hierdoor kwam Angle alleen te staan tegenover The Miz, Sheamus en Cesaro. Het drietal trok daar volledig profijt uit en sloeg Angle steeds naar de grond. De drie mannen konden de overwinnin­g behalen, maar The Miz wilde Angle meer pijn doen. Hierna stond Strowman op en gooide Angle door een tafel. De EHBO moest er aan pas komen om te kijken of alles goed ging met Angle. Het medisch personeel besloot om hem naar de EHBOkamer te brengen voor verdere behandelin­g.

Hierdoor stonden Rollins en Ambrose alleen tegenover de vijf worstelaar­s en hadden geen kans om de overwinnin­g te pakken. Beide worstelaar­s hebben zich tot het uiterste ingezet, maar de vijf waren te veel voor Rollins en Ambrose. Echter, Kane schoot hen te hulp. Kane wilde Rollins met de stoel slaan, maar die dook op het juiste moment weg. Hierdoor raakte Kane Strowman, die dit niet pikte. The Miz, Cesaro en Sheamus kwamen ertussen om rust te brengen, maar later in de wedstrijd escaleerde het. Kane gooide Strowman door een tafel, waar hij met behulp van The Miz, Sheamus en Cesaro in een vuilniswag­en plaatsnam en het stadion verliet.

De vier worstelaar­s vielen nu Rollins en Ambrose aan en gingen voor de overwinnin­g, maar Angle verscheen weer. Eerst sloeg hij Cesaro en daarna gaf hij een Angle Slam aan Sheamus. Hij tilde Cesaro weer op en gaf hem ook een Angle Slam, maar dit keer ging Cesaro door een tafel. Rollins en Ambrose sloegen hierna Kane, waarna The Miz alleen in de ring was. Angle, Ambrose en Rollins omcirkelde­n de ring en vielen hierna The Miz aan en pakten de overwinnin­g met een Super Powerbomb.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname