Times of Suriname

Zes teams naar de volgende ronde

-

VOETBAL – Houttuin, Wedjaro, Tramos, Kesuzu, Anuraagh en Rodan zijn allemaal overgegaan naar de volgende ronde van de bekercompe­titie die door Domburg Sport Bond wordt georganise­erd. Op 26 november zullen deze vereniging­en tegen elkaar uitkomen. De match-ups zijn nog niet bekend.

Houttuin speelde tegen Jong Indo 2013 en won de wedstrijd met 4-1, na een 1-0 ruststand. De score werd al in de derde minuut geopend door Valentino Drielingen, maar hierna werd er niet meer gescoord in de eerste helft. In de tweede helft vonden Rayen Naigi (2x) en Rivaldo Reumel het net voor Houttuin, waarna Darin Tomoidjojo het enige doelpunt scoorde voor Jong Indo 2013. Het verliezend­e team eindigde de wedstrijd met tien man, omdat Lucio Wajacabo tweemaal geel kreeg.

Tramos en Rodan blikten hun tegenstand­ers in. Tramos won met 7-2 van Arsenal, terwijl Rodan met 8-2 won van Wilhelmina. De doelpunten van Tramos werden gescoord door Igente Darson (3x), Amienda Zoon (2x), Virgill Josafath en Martin Sandel scoorden de doelpunten voor Tramos, terwijl Jair Wortel beide doelpunten voor Arsenal scoorde. Ifanil Vrede (3x), Arno Tjokrosend­jojo (2x), Mike Tjong A Jong, Maradonna Tjong A Jong en Kevin King scoorden voor Rodan, terwijl Didio Deel en Liciano Hercul scoorden de doelpunten voor Wilhelmina. Kesuzu en Anuraagh kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Ceranio Feller scoorde beide doelpunten voor Kesuzu, terwijl Praveresh Baidjnath en Rahul Hoeseni de doelpunten scoorden voor Anuraagh. Er moesten strafschop­pen getrapt worden en Kesuzu won dan met 4-3. Anuraagh ging hierdoor verder als de beste verliezer. Wedjaro ging zonder te spelen over naar de volgende ronde. Felu kwam niet opdagen en Wedjaro won de wedstrijd reglementa­ir.

DSB zet zondag zijn competitie voort met de volgende wedstrijde­n: Wilhelmina – Wedjaro, Houttuin – Arsenal, Rodan – Kesuzu, Felu – Tramos en Jong Indo 2013 – Anuraagh.