Times of Suriname

.DUGDVKLDQV QRJ YLMI VHL]RHQHQ RS WY

-

De familie .ardashian en -enner heeft een nieuw contract getekend voor vijf seizoenen van het realit\programma Keeping Up With The Kardashian­s. Dat meldt webmagazin­e The Blast op basis van ingewijden. (r zou 150 miljoen dollar gemoeid zijn met de televisied­eal.

Het programma wordt in de 9erenigde 6taten sinds oktober 2007 uitgezonde­n door zender E! en behoort sinds 2015 tot de best bekeken show van het kanaal. 0et name jongere kijkers volgen wekelijks het leven van .im, .hlop, .ourtne\ en 5ob .ardashian, hun halfzussen .endall en .\lie -enner, moeder en manager .ris -enner en hun transseksu­ele vader &aitl\n -enner. Het was lange tijd onzeker of de familie nog mee wilde werken aan het programma. 1a de gewelddadi­ge roofoverva­l op .im .ardashian in 3arijs in oktober 2016, liet de realit\ster doorscheme­ren dat ze niet verder wilde met de show en behoefte had aan meer privac\.

Het aanbod van 150 miljoen dollar heeft de familie volgens ingewijden over de streep getrokken. De opnamen voor het vijftiende seizoen staan gepland voor begin november. Ook zullen de .ardashians en -enners een aantal speciale aflevering­en maken. De .ardashians en -enners zullen het geld onderling verdelen, al is niet bekend wie wat krijgt. 0oeder .ris -enner strijkt volgens website TMZ 15 miljoen dollar op als manager van de realit\sterren.

(De Telegraaf.nl/Foto: The

LaLa.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname