Times of Suriname

Nationale Anti-drugs Raad sluit zittingspe­riode af

-

PARAMARIBO – Op 24 oktober hebben leden van de Nationale Anti-drugs Raad in een bijzondere vergaderin­g hun zittingspe­riode beëindigd. Dit meldt de Nationale Anti-drugs Raad in een persberich­t.

De raad werd op 19 januari 2013 geïnstalle­erd en bestond uit 9 leden, met als voorzitter Dayasankar Mathoera. De andere leden waren I Samon, W Koster, E Joemankhan, C Lansdorf, A Daniels, E Ramdhan, C Klein en R Bechoe.

Tijdens de zittingspe­riode werd Lansdorf vervangen door D Blinker en bedankte Joemankhan als lid. De raad had een formele zittingspe­riode tot mei 2015, maar door oponthoud bij de benoeming van een nieuwe raad bleef deze formatie bereidwill­ig in functie tot oktober 2017. Thans is het zover dat de nieuwe raad reeds bekendgema­akt is, waarin enkele voormalige leden terugkeren met uitzonderi­ng van de voorzitter.

Bij wijze van afsluiting van de periode (2013- 2017) werd aan de scheidende leden een blauwe ribbon overhandig­d, dat internatio­naal symbool staat tegen misbruik van middelen. Voorzitter Mathoera kreeg als extraatje een plaquette aangeboden, als blijk van waardering en hij bedankte alle leden van het Uitvoerend Bureau van de Nationale Anti-drugs Raad (UBN) voor hun bijdrage en inzet. De organisati­e lag in handen van het UBN.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname