Times of Suriname

.RHPDQ ]DJ RQWVODJ LQ GH ]RPHU DO DDQNRPHQ

-

92(T%$L 5onald .oeman ]ag de Eui aIgelopen ]omer al hangen EiM (verton toen hiM het programma van de 3remier League onder ]iMn neus kreeg. Dat The Toffees er niet in slaagden een ver vanger voor 5omelu Lukaku te halen hielp niet mee.

³,k was in 3ortugal toen ik het programma van de 3remier League kreeg gemaild. 9iMI van on]e eerste negen wed striMden waren tegen cluEs uit de top]es van aIgelopen sei]oen &helsea 6purs 0anchester &it\ 0anchester 8nited en $rsenal´ ]egt .oeman tegen Voetbal Internatio­nal. ³Toen ik dat op voorhand ]ag dacht ik wel even van nou nou...´ ³Dan weet Me in ieder ge val dat het niet makkeliMk gaat worden ]eker niet als Me vroeg moet Eegin nen aan de voorEereid­ing vanwege de (uropa League en Me spits 5omelu Lukaku wordt verkocht´ vervolgt de 1ederlands­e manager. Het gemis van een spits Erak (verton op. ³,k had 2livier Giroud Einnen. Die ]ou per Iect EiM ons heEEen gepast maar hiM Eesloot op het laat ste moment dat ie toch liever in Londen wilde EliMven wo nen. Dat was slikken ]eg MiM maar waar Me snel een Eetere haalt.´

9olgens .oeman was Lukaku met ]iMn goals en manier van spelen Eelang riMk. ³6terk Ealvast snel doelgerich­t. Liep het effe niet konden we altiMd kie]en voor een hoge Eal. 1u misten we ]o¶n t\pe en we hadden met 1icola 9lasic en :a\ne 5oone\ spelers die de Eal in de voeten willen. $ls dan Me opEouw niet goed is van achteruit en Me kunt niet lang spelen heE Me wel een pro Eleem.´ (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname