Times of Suriname

-UNLOR PAKT ]EJE TEJEN 8RANLA

-

92(7%$/ - -Xnior heeIt het voor zich moeilijk gemaakt in de ontmoeting tegen 8rania in de eersteklas­secompetit­ie van /elydorp 6port %ond. ,n het (miel %rielstadio­n won -Xnior woensdagav­ond met veel moeite met - . %ij de rXst stond -Xnior al voor met

- .

9anaI het begin van de wedstrijd was -Xnior veel beter dan zijn tegenstand­er, toch kon het team de bal niet in het doel krijgen. +et dXXrde tot de vijItiende minXXt voordat 6ilvano 1elson het net vond voor -Xnior. +ierna kreeg -Xnior tal van kansen, maar ze werden onbenXt gelaten. 8rania probeerde met lange ballen, maar lXkte helaas niet. ,n de tweede helIt ging -Xnior verder met zijn goed spel en verrXimde zijn voorsprong. +et aIstandsch­ot van *errit &omvaliXs verraste doelman 2rpheo &hobin van 8rania helemaal - .

8rania gooide hierna alles in de aanval, maar moest in de ste minXXt een domper verwerken. -Xrgen -Xbithana trapte een speler van -Xnior en kreeg de rode kaart. -Xnior met een man meer, zocht constant de aanval op. +et team kwam steeds gevaarlijk opzetten voor het doel van &hobin, maar de koelbloedi­gheid ontbrak bij de spelers van -Xnior. De beste kans was voor Donovan /oswijk, die een penalty over het doel schoot. Dit kwam -Xnior later dXXr te staan. ,n de ste minXXt blXnderde doelman /eandro +aakmat van -Xnior. (en onschXldig schot van 5omario Kana glipte tXssen de handen van +aakmat en het leder belandde in het doel - . ,n de resterende minXten heeIt 8rania er alles aan gedaan om de gelijkmake­r aI te dwingen, maar gelXk was niet aan hXn zijde. -Xnior pakte hiermee de drie pXnten.

(erder op de dag won )lamingo met - van )eyenoord. -orgen &han -et 6oe en 0elito %rewster scoorde elk twee maal voor )lamingo. *imion Kana en -Xrmin /ingaard scoorde de doelpXnten voor )eyenoord.

 ??  ?? Giorgio Josias van Junior probeert langs een speler van Urania te gaan. (Foto:Rakesh Parag)
Giorgio Josias van Junior probeert langs een speler van Urania te gaan. (Foto:Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname