Times of Suriname

PLOEJJENOT­EN SLLKKEN PRLVLLEJES 1EYMAR NLET MEER

-

92(7%$/ - 1eymar speelt sinds aIgelopen zomer voor 3aris 6aint-*ermain en tot dXsverre is het verblijI van de %raziliaan in de )ranse hooIdstad niet onopgemerk­t gebleven. De aanvaller is met zijn spel en doelpXnten belangrijk voor 36*, maar heeIt ook al een aanvaring gehad met ploeggenoo­t (dinson &avani. 7eamgenote­n van 1eymar zoXden inmiddels schoon genoeg hebben van enkele aparte privileges van de recordaank­oop. Le Parisien meldt dat 1eymar twee persoonlij­ke Iysiothera­peXten tot zijn beschikkin­g heeIt die alleen de %raziliaan mogen behandelen. 9erder mogen medespeler­s geen harde tackles Xitvoeren op de training, zodat 1eymar gespaard blijIt. 2ok zoX 1eymar vrijgestel­d zijn van deIensieve opdrachten tijdens wedstrijde­n, tot ergernis van de anderen van de 36*-selectie.

Daarnaast is 1eymar de enige 36*-speler die zijn eigen tassenmerk en sponsors draagt, terwijl de andere spelers tassen met het 36*-logo met zich meedragen. ,n de toekomst zoX 1eymar nog meer privileges krijgen, zo stelt Le Parisien. =o zoX de -jarige dribbelaar vanaI volgend seizoen de voorkeXr krijgen boven &avani aangaande het nemen van straIschop­pen. 1eymar zoX op zijn beXrt de lengte van de tactische bespreking­en van trainer 8nai (mery hekelen. UOL Sports claimt dat (mery videosessi­es van een halIXXr hoXdt, waarin de coach probeert 1eymar om te vormen naar een teamspeler in plaats van een individXal­ist. 1eymar zoX een hekel hebben aan de dXXr en IreTXentie van deze bespreking­en de %raziliaan zoX zijn teamgenote­n al hebben gewnIormee­rd over zijn irritatie, maar gaat zijn beklag vooralsnog niet bij de clXb doen. (VI)

 ??  ?? Neymar (l) is de absolute sterspeler van PSG en mag genieten van enkele privileges, maar de ploeggenot­en van hem zijn al zat van de privileges, die alleen Neymar geniet.
(Foto: Goal)
Neymar (l) is de absolute sterspeler van PSG en mag genieten van enkele privileges, maar de ploeggenot­en van hem zijn al zat van de privileges, die alleen Neymar geniet. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname