Times of Suriname

7Zeede plaats in ]iFKt voor 7Ke /ions

-

=$$L92(TB$L - The Lions heeft morgen een gouden kans om de tweede plaats over te nemen in de hoofdklass­ecompetiti­e van de 6urinaamse =aalvoetbal­bond. Het team speelt tegen Pengaton in de $nthony 1estysport­hal, dat al uitgeschak­eld is voor de play-offs. The Lions staat op de derde plaats met punten, drie minder dan nummer twee 6ty[-K*. Het team is ook verzekerd van een play-offsplaats, maar de rangschikk­ing zal veel uitmaken tegen wie The Lions zal uitkomen in de halve finale. Pentagon staat op de zesde plaats met achttien punten. Beide teams hebben al negentien wedstrijde­n achter de rug.

'e tweede plaats op de ranglijst zal in de nacompetit­ie voor voordelen zorgen. ,n de play-offs spelen nummer één en twee tegen elkaar en nummer drie komt uit tegen nummer vier. Bij de laatste wordt de verliezer direct uitgeschak­eld, terwijl in de play-offswedstr­ijd tussen nummer één en twee de verliezer nog een herkansing krijgt en daardoor uitkomt tegen de winnaar van drie en vier.

$ls The Lions op de tweede plaats eindigt, speelt het team in de halve finale tegen 0engao, zoniet speelt het tegen nieuwkomer ,nter -akin in de eerste halvefinal­ewedstrijd. Later op de dag komt 0engao uit tegen ,nter Bom in een administra­tieve wedstrijd. 0engao zal de competitie op de eerste plaats eindigen en ,nter Bom op de laatste.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname