Times of Suriname

7UDQVYDDO JDDW 61/ QLHW RQGHUVFKDW­WHQ

-

V2(7B$/ - ³:ij moeten ons tegenstand­er zeker niet onderschat­ten, want zij zijn ook geErand om de drie punten te pakken´, zegt trainer 5aymond 0annen van 7ransvaal. 'e groenwitte Iormatie speelt morgen hun tweede wedstrijd in de eerste divisie van de 6urinaamse VoetEal Bond tegen 61/ in het $ndre .amperveens­tadion.

0annen heeIt 61/ zien spelen in zijn eerste wedstrijd. +ij geeIt aan dat het team zeker niet te onderschat­ten is, ondanks het de eerste wedstrijd verloren heeIt van 1otch met - . 1et zoals 7ransvaal de drie punten wil pakken, is de tegenstand­er ook geErand om de drie punten Einnen te halen. ³61/ is zeker niet een team dat je moet onderschat­ten´, zegt 0annen. 'e oeIenmeest­er zal tegen 61/ uitgaan van eigen kracht en een Eepaald type voetEal spelen, vooral verzorgd voetEal. Verder wil hij het tempo van de wedstrijd Eepalen.

0annen geeIt aan dat het team niet ongedeerd is ge teruggekom­en uit 0oengo, waar 7ransvaal zijn eerste wedstrijd - speelde tegen ,nter 0oengo 7apoe, dat vandaag zijn tweede wedstrijd zal spelen tegen 1otch in het 5onnie Brunswijks­tadion. +et speelveld van het 5onnie Brunswijks­tadion heeIt zijn tol gesist en paar jongens zijn met kleine pijntjes teruggekom­en. +ij weet dat de meeste jongens weer fit zijn. Van de drie spelers die geElesseer­d waren aan het Eegin van seizoen, is ppn al terug.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname