Times of Suriname

Amitabh Bachchan ontvangt speciaal cadeau van Shefali Shah

-

De Bollywoodm­egaster Amitabh Bachchan heeft een speciaal cadeau ontvangen van zijn medespeler uit de film race against time, Shefali Shah. De actrice die een Nationale Award heeft gewonnen, gaf het schilderij aan de acteur omdat ze hem aardig vindt.

Shah vertelt over het speciale cadeau: “Het schilderij is gebaseerd op een serie getiteld en ik kon aan niemand beter denken dan het te geven aan een man die het meer waard is. Hij is eigenlijk gewoon enig in zijn soort. Iemand die ik bewonder, heel veel respect voor heb en van wie ik heel veel hou.” De ster uit Dil Dhadakne Do heeft dit moment ook via Twitter met haar fans gedeeld: “Ik voel me geëerd om deze man te kennen. Een man waarvoor ik enorm veel respect heb en zielsveel van hou. Ik hoop dat je het cadeau leuk vindt, Amitji. @SrBachchan,” schreef ze. Doordat ze samen aan een aantal films hebben gewerkt zoals: The Last Lear, Waqt: The race against time en Mohabbatei­n, heeft dit duo een warme en vriendelij­ke band met elkaar. (Times of India/Foto: Times of India en

foto2: ScrollToda­y) In de komende film Veere Di Wedding, wordt de rol van Kareena Kapoor Khan’s geliefde gespeeld door Sumeet Vyas. De acteur heeft gesproken over de ervaring met de actrice tijdens de opnames.

“Ik voelde me een beetje ‘geïntimide­erd’ vanwege het feit dat ik samen met Kareena in een film moet spelen. Ze is zo een grote ster in Bollywood en heeft zoveel fans. Dus ik voelde me een beetje ongemakkel­ijk om telkens zes lijfwachte­n bij haar te zien, terwijl we bezig waren met de opnames ,” vertelt Vyas lachend.

Hij zei verder: Om iemand te eren waar het nodig is, moet ik zeggen dat Kareena helemaal geen sterallure­s had. Ze is zo een grote ster, maar ze was een profession­al tijdens de opnames, en ik heb een leuke tijd met haar gehad.” In de film, die in mei 2018 moet uitkomen, spelen Sonam Kapoor, Swara Bhasker en Shikha Talsania ook een rol.

(Biz Asia/Foto: ytimg.com en foto2: The Indian Express)

 ??  ?? One in a million
Waqt: The
One in a million Waqt: The

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname