Times of Suriname

1LSWH ]HJH YRRU $6 5RPD

-

VO(T%$/ $6 5oma heeft zaterdagav­ond geen punten laten liggen. Het team van trainer (useEio Di )rancesco was in eigen huis met te sterk voor %ologna dankzij een schitteren­de treffer van 6tephan (l 6haaraw\. De doelpunten­maker hield het tenue van zijn zwaar geEles seerde collega 5ick .arsdorp omhoog als steun in de rug voor de 1ederlande­r.

,n een open en onderhoude­n de eerste helft met een hoog tempo liet $6 5oma een goede indruk achter al wilde het team van Di )rancesco het soms iets te fraai doen waardoor enkele kansen on Eenut werden gelaten. 1a nog geen half uur spelen liet (din Dzeko een grote kans liggen van enkele meters afstand kopte hij de Eal over het doel. (en magisch moment Erak de Ean na een corner van $lessandro )lorenzi haalde (l 6haaraw\ in een keer uit en verdween de Eal in de Eo venhoek Euiten Eereik van $ngelo da Costa. (en kopEal van )ederico )azio uit een scherpe hoek schampte de lat waardoor %ologna een twee de tegendoelp­unt voor rust Eespaard Eleef.

,n de tweede helft kwam het scoreEord niet meer in Eewe ging. $6 5oma met .evin 6trootman in de Easis leunde echter te veel op de mini male voorsprong waardoor %ologna Eleef geloven in mi nimaal een gelijkspel. =o ging een vrije trap van 6imone Verdi in de laatste minuut maar net over het doel van $llison. Door de zege staat $6 5oma op een vijfde plek met punten. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname